Masterclass over 8 "vergeten" rundersteaks

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Tijdens de masterclass beef steaks laten we je binnen ca. 4-5 uur zien welke nog relatief onbekende rundersteaks te koop zijn in Nederland. We gaan in op de anatomie en herkomst van de vleesdelen & bereiden ze op verschillende manieren.

We bekijken, beoordelen en bereiden 8 van de volgende steaks:

• Picanha
• Flat iron steak
• Diamenthaas
• Onglet
• Short ribs
• Spider steak
• Skirt steak
• Maminha
• Tomahawk
• Bavette
• Flank steak

Programma

18:00 Welkom met starter
18:30 Doorlopend: herkomst, anatomie en bereiding, proeven & beoordelen van 8 steaks
23:00 Einde

Tussendoor staat er brood, sausjes en een lekkere salade klaar

Wat heb je geleerd na deze masterclass?

• Waar kun je deze bijzondere steaks kopen
• Waar moet je op letten
• Wat moet je aan je slager vragen
• Waar op het dier komt de steak vandaan
• Welke bereiding past het beste bij deze steaks
• Wat is de ultieme manier voor het grillen van een steak


Prijs per persoon inclusief hapjes, volledige maaltijd en natuurlijk heel veel kennis

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »