Masterclass Iberico Steak & ham
Leer het hele Iberico varken kennen in een avond!
Iberico varkensvlees is subliem van kwaliteit. Maar wat is nou het verschil tussen bellota en gewoon Iberico?Welke ham vind je lekkerder de Jambon of de Paleta? Wat is secreta, puma, presa & papada? Leer
Lees meer
COVID-19 INFO - WORKSHOPS & MASTERCLASSES
We zijn weer open! Met ingang van 1 september 2020 hebben we de draad weer opgepakt en kun je bij ons, door een paar aanpassingen, weer veilig & ontspannen deelnemen aan één van onze workshops & masterclasses.
Zoals we allemaal ondertussen gewend zijn vragen wij iedereen regelmatig Omdat onze keuken wat compact bemeten is zullen we in de keuken met mondkapjes op gaan werken. In de eetkamer is er voldoende plek om per 2 personen op een veilige afstand van elkaar te zitten zonder mondkapje. Onze bar werkt met zelfbediening dus ook daar wordt kruisbesmetting geminimaliseerd.
We hanteren net zoals in andere horeca gelegenheden dezelfde regels, we kunnen gewoon aan tafel zitten met voldoende afstand per minimaal 2 personen.
Leer het hele Iberico varken kennen in een avond!
Iberico varkensvlees is subliem van kwaliteit. Maar wat is nou het verschil tussen bellota en gewoon Iberico?Welke ham vind je lekkerder de Jambon of de Paleta? Wat is secreta, puma, presa & papada? Leer het allemaal kennen, herkennen en kom te weten hoe het smaakt!
Open inschrijving voor 25 juni 2020 beschikbaar.
Tijdens de masterclass Iberico ham & steak leren we je wat Iberico is, laten we je zien waar de verschillende delen vandaan komen. En natuurlijk gaan we ook heel veel proeven van onze BBQ’s.
Je gaat zeker smullen van:
• Jambon
• Paleta
• Secreto
• Pluma
• Presa
• en meer…
Programma
18:00 Welkom met starter
18:30 Doorlopend: herkomst, anatomie en bereiding, proeven & beoordelen
22:30-23:00 Einde
Tussendoor staat er brood, sausjes en een lekkere salade klaar. Natuurlijk gaan jullie zelf nog even aan de slag met lekker bijgerechten.
Wat heb je geleerd na deze masterclass?
• Waar moet je op letten bij het kopen van Iberico vlees
• Wat moet je aan je slager vragen
• Waar op het dier komt het vandaan
• Welke bereiding past het beste bij de delen
Prijs per persoon €77,50 inclusief hapjes, volledige maaltijd en natuurlijk gezelligheid en veel kennis.
De workshop gaat door vanaf 10 deelnemers. Groepen vanaf 10 personen kunnen een datum in overleg plannen.