Masterclass Iberico Steak & ham

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: direct beschikbaar

Leer het hele Iberico varken kennen in een avond!
Iberico varkensvlees is subliem van kwaliteit. Maar wat is nou het verschil tussen bellota en gewoon Iberico?Welke ham vind je lekkerder de Jambon of de Paleta? Wat is secreta, puma, presa & papada? Leer het allemaal kennen, herkennen en kom te weten hoe het smaakt!

Open inschrijving voor 25 juni 2020 beschikbaar.

Tijdens de masterclass Iberico ham & steak leren we je wat Iberico is, laten we je zien waar de verschillende delen vandaan komen. En natuurlijk gaan we ook heel veel proeven van onze BBQ’s.

Je gaat zeker smullen van:

• Jambon

• Paleta

• Secreto

• Pluma

• Presa

• en meer…

Programma

18:00 Welkom met starter

18:30 Doorlopend: herkomst, anatomie en bereiding, proeven & beoordelen

22:30-23:00 Einde

Tussendoor staat er brood, sausjes en een lekkere salade klaar. Natuurlijk gaan jullie zelf nog even aan de slag met lekker bijgerechten.

 

Wat heb je geleerd na deze masterclass?

• Waar moet je op letten bij het kopen van Iberico vlees

• Wat moet je aan je slager vragen

• Waar op het dier komt het vandaan

• Welke bereiding past het beste bij de delen

 

Prijs per persoon €77,50 inclusief hapjes, volledige maaltijd en natuurlijk gezelligheid en veel kennis.

De workshop gaat door vanaf 10 deelnemers. Groepen vanaf 10 personen kunnen een datum in overleg plannen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »