Leer alle ins & outs over low & slow BBQ

Beschikbaarheid: Op voorraad

Na de masterclass kun je zelf:

Dè 4 KCBS wedstrijdelementen: Smokey chicken, 3-2-1 spareribs, pulled pork& brisket maken. Tevens maken we ook diverse klassieke side dishes zoals baked beans, cole slaw & natuurlijk BBQ sauce.

Individueel te boeken op:

ZA 18 mei 2019 - 11:00 UUR
ZA 13 juli 2019 - 11:00 UUR

Voor groepen in overleg te plannen vanaf 10 personen.

Programma

11:00 ontvangst met koffie & vlaai
11:30 aansteken barbecues op verschillende methodes (aanmaakblokjes, looftlighter, bbq starter) en settings (grill, indirect, minion methode)
12:00 trimming, rubs  seasonings - de voorbereiding voor je low & slow gerechten: kippendijen & spare ribs
13:00 BBQ Lunch by Etenschap
14:00 trimming, rubs  seasonings - de voorbereiding voor je low & slow gerechten: pulled park & brisket
16:30 Bereiding bijgerechten en extra's zoals: beercan chicken, warm gerookte zalm & BBQ nacho's
18:00 Tips, tricks, Q&A
19:00 BBQ diner & drinks
21:00 Einde

Kosten

Dagvullend programma inclusief gebak, lunch & diner €99,- pp

Begin je al trek te krijgen? Bel ons op +31 648 339 273 of stuur een bericht naar info@etenschap.nl

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »