Tasting - zes soorten Iberico vlees proeven
Tasting - leer de smaak van het Iberico varken kennen
Leer binnen 2uur tijd zes soorten vers vlees van het Iberico varken kennen. De smaak van Iberico vlees is ongeëvenaard.
Lees meer
Tasting - leer de smaak van het Iberico varken kennen
Leer binnen 2uur tijd zes soorten vers vlees van het Iberico varken kennen. De smaak van Iberico vlees is ongeëvenaard. Maar wat is nou het verschil tussen bellota en gewoon Iberico?Welke ham vind je lekkerder de Jambon of de Paleta? Wat is secreta, puma, presa & papada? Leer het allemaal kennen, herkennen en kom te weten hoe het smaakt!
Tijdens de masterclass Iberico ham & steak leren we je wat Iberico is, laten we je zien waar de verschillende delen vandaan komen. En natuurlijk gaan we ook heel veel proeven van onze BBQ’s.
Tijdens de tasting laten we je binnen ca. 2 uur zien welke verse steaks en stukken er te koop zijn van het Iberico varken in Nederland. We gaan in op de anatomie en herkomst van de vleesdelen & bereiden ze op verschillende manieren.
We bekijken, beoordelen en bereiden 6 van de volgende steaks*:
- Presa
- Secreto
- Solomillo
- Pluma
- Cabecero
- Lagarto
- Costillas
- Papada
- Carillera
*Samenstelling wisselt op basis van beschikbaarheid
Programma
00:00 Welkom
00:15 Doorlopend: herkomst, anatomie en bereiding, proeven & beoordelen van Iberico
02:00 Afsluiting
Lokatie: BBQ Shop Limburg (Schinnen)
Tussendoor staat er brood & salade klaar
Prijs per persoon inclusief ca.600g vlees te proeven en natuurlijk heel veel kennis.
2 Consumpties naar keuze inbegrepen.
Heb je een vraag over dit product?
We helpen je graag. Stuur ons direct een email met vraag of opmerking.