• Lorem ipsum

Kookboeken & BBQ boeken

Door (BBQ) kookboeken bladeren is een rijke bron van inspiratie. Of je nu elk recept tot in de puntjes namaakt of op basis van de foto's al de lekkerste gerechten van de BBQ tovert. Iedereen wordt blij van BBQ-kookboeken!

BBQ Magazine
€6,95
op voorraad
Barbecue Magazine - een magazine dat jaarlijks wordt uitgegeven door Henry Harzevoort. Henry heeft verschillende vooraanstaande barbecueërs gevraagd om recepten aan te leveren en dat alles verzameld in een schitterende glossy. Dit wordt geheel belangeloos Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
BBQ Magazine 2021
Barbecue Magazine - een magazine dat jaarlijks wordt uitgegeven door Henry Harzevoort. Henry heeft verschillende vooraanstaande barbecueërs gevraagd om recepten aan te leveren en dat alles verzameld in een schitterende glossy. Dit wordt geheel belangeloos
€6,95
€15,00
op voorraad
Iedereen die houdt van hete kolen en een open vuur, kan niet zonder een Dutch Oven! Dit gietijzeren apparaat is de absolute droom van iedere buitenkok. Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Kookboek Dutch Oven
Iedereen die houdt van hete kolen en een open vuur, kan niet zonder een Dutch Oven! Dit gietijzeren apparaat is de absolute droom van iedere buitenkok.
€15,00
Uitgeverij Pig Butts
€29,95
op voorraad
Het Ultieme Kamadoboek Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Het Ultieme Kamadoboek
Het Ultieme Kamadoboek
€29,95
Big Green Egg
Artikelcode BGE-525957
€194,95
op voorraad
Modus Operandi is het meest spectaculaire kookboek dat je ooit hebt gezien. Dit kookboek voor de Big Green Egg bevat bijna 1000 pagina’s en meer dan 300 volledig uitgewerkte recepten en foto’s. Completer wordt het niet. Vlees, wild, gevogelte, vis, schaal Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Big Green Egg Modus Operandi Ultiem BBQ Boek
Modus Operandi is het meest spectaculaire kookboek dat je ooit hebt gezien. Dit kookboek voor de Big Green Egg bevat bijna 1000 pagina’s en meer dan 300 volledig uitgewerkte recepten en foto’s. Completer wordt het niet. Vlees, wild, gevogelte, vis, schaal
€194,95
€24,95
op voorraad
Voor de liefhebbers van barbecueën die graag een flink stuk vlees zien is dit boek inspirerende lectuur.



De auteur geeft uitleg over technieken voor onder meer de houtskool- en de gasbarbecue, informatie over basisingrediënten en voorbereidingen. Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Fantastische BBQ vleesrecepten - Steven Raichlen
Voor de liefhebbers van barbecueën die graag een flink stuk vlees zien is dit boek inspirerende lectuur.



De auteur geeft uitleg over technieken voor onder meer de houtskool- en de gasbarbecue, informatie over basisingrediënten en voorbereidingen.
€24,95
€16,95
op voorraad
50 heerlijke Dutch Oven recepten, de nieuwe kooktrend! Hét kookboek voor de ultieme outdoor-keuken! Dit boek is voorzien van de mooiste illustraties, met luxe foliedruk. Naast 50 geniale recepten voor de Dutch Oven bevat dit boek ook basisinformatie over Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Dutch oven Boek - campfire cooking
50 heerlijke Dutch Oven recepten, de nieuwe kooktrend! Hét kookboek voor de ultieme outdoor-keuken! Dit boek is voorzien van de mooiste illustraties, met luxe foliedruk. Naast 50 geniale recepten voor de Dutch Oven bevat dit boek ook basisinformatie over
€16,95
€24,95
niet op voorraad
BBQ-sauzen, rubs en marinades is een onmisbaar boek voor iedere BBQ-fan!

Marinades, rubs en sauzen zijn smaakboosters die de gerechten van iedere fervente BBQ'er karakter, persoonlijkheid, diepte en ziel geven.

Steven Raichlen geeft je in zijn bests Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
BBQ rubs, sauzen en marinades - Steven Raichlen
BBQ-sauzen, rubs en marinades is een onmisbaar boek voor iedere BBQ-fan!

Marinades, rubs en sauzen zijn smaakboosters die de gerechten van iedere fervente BBQ'er karakter, persoonlijkheid, diepte en ziel geven.

Steven Raichlen geeft je in zijn bests
€24,95
Big Green Egg
Artikelcode BGE-BOOK-MAAND2
€16,95
op voorraad
Twaalf keer per jaar laat Big Green Egg diverse gerechten ontwikkelen waarbij specials en driegangenmenu’s elkaar afwisselen. De specials staan steeds in het teken van een bepaald ingrediënt dat met verschillende kooktechnieken wordt bereid. Bij de smakel Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Big Green Egg Menu van de Maand BBQ boek 2
Twaalf keer per jaar laat Big Green Egg diverse gerechten ontwikkelen waarbij specials en driegangenmenu’s elkaar afwisselen. De specials staan steeds in het teken van een bepaald ingrediënt dat met verschillende kooktechnieken wordt bereid. Bij de smakel
€16,95
The Bastard
Artikelcode MBGA2018
€24,95
op voorraad
Het Bastard kamado BBQ en kook boek. Let's make BBQ GREAT (again)! Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Let's Make BBQ Great Again
Het Bastard kamado BBQ en kook boek. Let's make BBQ GREAT (again)!
€24,95
€18,99
op voorraad
Iedereen kan BBQ’en met Het BBQSTREET Basis Boek. Met BBQSTREET, de hitserie op 24Kitchen, leer je alles over barbecueën en ga je aan de slag met de lekkerste recepten. Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Het BBQ Street Basis Boek
Iedereen kan BBQ’en met Het BBQSTREET Basis Boek. Met BBQSTREET, de hitserie op 24Kitchen, leer je alles over barbecueën en ga je aan de slag met de lekkerste recepten.
€18,99
€25,00
op voorraad
Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je ver Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Het complete BBQ boek
Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je ver
€25,00
€16,95
op voorraad
Een ontzettend mooi stevig barbecueboek met 50 recepten voor een winter BBQ.

Naast heerlijke vleesrecepten ook mooie vis-, vegetarische en zoete recepten. En recepten om zelf de lekkerste sauzen, marinades en smaakmakers te maken, allemaal met een wint Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Winter BBQ Boek - 50 heerlijke BBQ recepten
Een ontzettend mooi stevig barbecueboek met 50 recepten voor een winter BBQ.

Naast heerlijke vleesrecepten ook mooie vis-, vegetarische en zoete recepten. En recepten om zelf de lekkerste sauzen, marinades en smaakmakers te maken, allemaal met een wint
€16,95
€27,50
op voorraad
Een absolute aanrader voor mensen die anders willen bbqen dan de standaard worst en hamburger met een stokbroodje. Er staan geweldige marinades, rubs, side dishes en ook aan een drankje bij de bbq is gedacht. De vormgeving is geweldig en de fotografie is Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Smokey Goodness 2
Een absolute aanrader voor mensen die anders willen bbqen dan de standaard worst en hamburger met een stokbroodje. Er staan geweldige marinades, rubs, side dishes en ook aan een drankje bij de bbq is gedacht. De vormgeving is geweldig en de fotografie is
€27,50
€18,95
op voorraad
Vegetarisch barbecueën vult een (vegetarisch) gat in de markt!


Zodra het weer het toelaat komen overal de barbecues tevoorschijn. Maar wat leg je daar op als je geen vlees of vis eet? Een groentespies of een gepofte aardappel kan iedereen wel bedenk Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Vegetarische BBQ recepten boek - Steven Raichlen
Vegetarisch barbecueën vult een (vegetarisch) gat in de markt!


Zodra het weer het toelaat komen overal de barbecues tevoorschijn. Maar wat leg je daar op als je geen vlees of vis eet? Een groentespies of een gepofte aardappel kan iedereen wel bedenk
€18,95
Fontaine Uitgevers B.V.
€29,95
op voorraad
Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvu Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Hete Rook - Low & Slow BBQ Boek
Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvu
€29,95
Fontaine Uitgevers B.V.
€29,95
op voorraad
Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen
geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een
vega(n) BBQ kan zijn. Ontdek bereidingswijzen van groenten en
fruit op houtskool, zoals poffen en grillen, caveman-style Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Groen op Kolen - Vega(n) BBQ Boek
Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen
geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een
vega(n) BBQ kan zijn. Ontdek bereidingswijzen van groenten en
fruit op houtskool, zoals poffen en grillen, caveman-style
€29,95
€24,95
op voorraad
VUUR van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht! Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
VUUR BBQ boek van Steven Raichlen
VUUR van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!
€24,95
Fontaine Uitgevers B.V.
€32,00
niet op voorraad
Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green
Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete ko Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Hete kolen compleet BBQ boek
Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green
Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete ko
€32,00
€29,99
op voorraad
Voor Smokey Goodness Lowlands BBQ reist Jord Althuizen door Nederland en België. Hij geeft je een dubbele dosis barbecuerecepten, basics en tips. Voor beginners en doorgewinterde BBQ’ers. #BBQlokaal Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Smokey Goodness Lowlands BBQ
Voor Smokey Goodness Lowlands BBQ reist Jord Althuizen door Nederland en België. Hij geeft je een dubbele dosis barbecuerecepten, basics en tips. Voor beginners en doorgewinterde BBQ’ers. #BBQlokaal
€29,99
€59,95
op voorraad
Geïnspireerd door het iconische OFYR kookconcept, staat dit kookboek vol met heerlijke en toegankelijke recepten die zijn samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Stercks. Ieder van de maar liefst 72 recepten in dit kookboek bestaat uit simpele, smaak Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
OFYR Kookboek
Geïnspireerd door het iconische OFYR kookconcept, staat dit kookboek vol met heerlijke en toegankelijke recepten die zijn samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Stercks. Ieder van de maar liefst 72 recepten in dit kookboek bestaat uit simpele, smaak
€59,95
€24,95
op voorraad
In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken.

In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Rook! BBQ boek - Steven Raichlen
In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken.

In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken
€24,95
€15,95
op voorraad
Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout.

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.
En het mooie is dat u geen s Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Recepten, technieken & bereidingen op hout
Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout.

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.
En het mooie is dat u geen s
€15,95
Carrera
€31,99
op voorraad
BBQBijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fr Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
BBQBijbel
BBQBijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fr
€31,99
€27,50
op voorraad
Smokey Goodness is door de vakjury uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016! Het boek won ook in de categorie beste vormgeving en fotografie (Erik Rikkelman en Remko Kraaijeveld).
De jury over Smokey Goodness: 'Het BBQ thema is in dit boek van voor tot Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Smokey Goodness
Smokey Goodness is door de vakjury uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016! Het boek won ook in de categorie beste vormgeving en fotografie (Erik Rikkelman en Remko Kraaijeveld).
De jury over Smokey Goodness: 'Het BBQ thema is in dit boek van voor tot
€27,50