Messen scherp houden door ze te slijpen en aanzetten
Om fijn en veilig te kunnen snijden is het noodzakelijk om je messen goed te onderhouden. Door ze altijd na gebruik op de hand af te wassen & direct te drogen en netjes op te bergen blijven ze langer scherp. Wanneer het scherpst van de snede bramen vertoont wordt het tijd om je mes aan te zetten, dit is doorgaans een dagelijkse bezigheid. Je messen slijpen kun je het beste 1-2 x per jaar (laten) doen. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen met een messenslijper.


€49,00
niet op voorraad
De HORL keramische slijpsteen 3000 grit is een fijne keramische slijpsteen die de snede van je mes glad strijkt en alle krasjes van de standaard diamantslijpsteen weg slijpt. Tijdens het slijpen heb je geen water of olie nodig. Deze slijpsteen slijpt je m
Lees meer
Horl 3 Fijne Keramische Slijpsteen 3000 grit
De HORL keramische slijpsteen 3000 grit is een fijne keramische slijpsteen die de snede van je mes glad strijkt en alle krasjes van de standaard diamantslijpsteen weg slijpt. Tijdens het slijpen heb je geen water of olie nodig. Deze slijpsteen slijpt je m
Deliverytime
€49,00