• Lorem ipsum

Fontaine Uitgevers B.V.
€29,95
op voorraad
Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen
geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een
vega(n) BBQ kan zijn. Ontdek bereidingswijzen van groenten en
fruit op houtskool, zoals poffen en grillen, caveman-style Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Groen op Kolen - Vega(n) BBQ Boek
Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen
geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een
vega(n) BBQ kan zijn. Ontdek bereidingswijzen van groenten en
fruit op houtskool, zoals poffen en grillen, caveman-style
€29,95
Fontaine Uitgevers B.V.
€32,00
op voorraad
Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green
Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete ko Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Hete kolen compleet BBQ boek
Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green
Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete ko
€32,00
Fontaine Uitgevers B.V.
€29,95
op voorraad
Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvu Lees meer
WIJ VERZENDEN OP DINSDAG, DONDERDAG & VRIJDAG.
Hete Rook - Low & Slow BBQ Boek
Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvu
€29,95