• lorem ipsum

Kookboeken & BBQ boeken

Door (BBQ) kookboeken bladeren is een rijke bron van inspiratie. Of je nu elk recept tot in de puntjes namaakt of op basis van de foto's al de lekkerste gerechten van de BBQ tovert. Iedereen wordt blij van BBQ-kookboeken!

€16,99
op voorraad
Dit luxe kookboek is een naslagwerk voor de vleesliefhebber. Dit 'slagersboek' staat vol informatie over charcutterie, rund, lam, varken, wild en gevogelte. Lees meer
The Butcher boek
Dit luxe kookboek is een naslagwerk voor de vleesliefhebber. Dit 'slagersboek' staat vol informatie over charcutterie, rund, lam, varken, wild en gevogelte.

Deliverytime

€16,99
Artikelcode 9789463545938
€16,99
op voorraad
Eenvoudige recepten voor op de barbecue – slechts een handvol ingrediënten, enkele minuten voorbereiding en je kunt aan de slag! Hooguit zes ingrediënten, dus boodschappen doen is super simpel! Van voorafje tot dessert – maak alles zonder je gasten in de Lees meer
BBQ- Snel en Lekker
Eenvoudige recepten voor op de barbecue – slechts een handvol ingrediënten, enkele minuten voorbereiding en je kunt aan de slag! Hooguit zes ingrediënten, dus boodschappen doen is super simpel! Van voorafje tot dessert – maak alles zonder je gasten in de

Deliverytime

€16,99
€31,99
op voorraad
Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke b Lees meer
Visbijbel - Werken met vis.
Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke b

Deliverytime

€31,99
€29,95
op voorraad
Jord Althuizen neemt je mee back to the USA, met de allernieuwste knaller Smokey Goodness Brand New BBQ. En een absolute must-have it is, want Amerika, dat is toch wel de echte bakermat van de Smokey Goodness style barbecuën. Er valt nog genoeg te ontdekk Lees meer
Smokey Goodness Brand new BBQ
Jord Althuizen neemt je mee back to the USA, met de allernieuwste knaller Smokey Goodness Brand New BBQ. En een absolute must-have it is, want Amerika, dat is toch wel de echte bakermat van de Smokey Goodness style barbecuën. Er valt nog genoeg te ontdekk

Deliverytime

€29,95
€29,95
niet op voorraad
Koken op de Big Green Egg laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken. In dit boek vind je informatie over de set-up, het aansteken en gebruik van de EGG ,brandstof en tools. Lees meer
Koken op de Big Green Egg kookboek -
Koken op de Big Green Egg laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken. In dit boek vind je informatie over de set-up, het aansteken en gebruik van de EGG ,brandstof en tools.

Deliverytime

€29,95
€22,50
op voorraad
Iedereen kan BBQ’en met Het BBQSTREET Basis Boek. Met BBQSTREET, de hitserie op 24Kitchen, leer je alles over barbecueën en ga je aan de slag met de lekkerste recepten. Lees meer
Het BBQ Street Basis Boek
Iedereen kan BBQ’en met Het BBQSTREET Basis Boek. Met BBQSTREET, de hitserie op 24Kitchen, leer je alles over barbecueën en ga je aan de slag met de lekkerste recepten.

Deliverytime

€22,50
€15,95
niet op voorraad
Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout.

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.
En het mooie is dat u geen s Lees meer
Recepten, technieken & bereidingen op hout
Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout.

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.
En het mooie is dat u geen s

Deliverytime

€15,95
€29,95
niet op voorraad
Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvu Lees meer
Hete Rook - Low & Slow BBQ Boek
Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvu

Deliverytime

€29,95
€22,50
niet op voorraad
In Smokey Goodness BBQ Feast on Fire biedt Jord Althuizen en de Smokey crew je complete BBQ-menu’s. Van Fancy Fire en Veggy Feast tot Smokey Italian en Yankee Classic, alles voor a day to impress. Plus Smokey Showpieces, voor wie gaat voor één all-out Smo Lees meer
Smokey Goodness BBQ FEAST ON FIRE boek
In Smokey Goodness BBQ Feast on Fire biedt Jord Althuizen en de Smokey crew je complete BBQ-menu’s. Van Fancy Fire en Veggy Feast tot Smokey Italian en Yankee Classic, alles voor a day to impress. Plus Smokey Showpieces, voor wie gaat voor één all-out Smo

Deliverytime

€22,50
€29,99
op voorraad
In dit kookboek van Roel Westra, ofwel Pitmaster X, ontdek je nieuwe en spetterende smaken met 100 recepten voor je barbecue, grill en smoker.
TIP: volg zijn Youtube kanaal!

Dit is meer dan een BBQ-boek. Pitmaster X laat je kennismaken met traditionel Lees meer
BBQ Magic
In dit kookboek van Roel Westra, ofwel Pitmaster X, ontdek je nieuwe en spetterende smaken met 100 recepten voor je barbecue, grill en smoker.
TIP: volg zijn Youtube kanaal!

Dit is meer dan een BBQ-boek. Pitmaster X laat je kennismaken met traditionel

Deliverytime

€29,99
€32,99
op voorraad
Een absolute aanrader voor mensen die anders willen bbqen dan de standaard worst en hamburger met een stokbroodje. Er staan geweldige marinades, rubs, side dishes en ook aan een drankje bij de bbq is gedacht. De vormgeving is geweldig en de fotografie is Lees meer
Smokey Goodness 2
Een absolute aanrader voor mensen die anders willen bbqen dan de standaard worst en hamburger met een stokbroodje. Er staan geweldige marinades, rubs, side dishes en ook aan een drankje bij de bbq is gedacht. De vormgeving is geweldig en de fotografie is

Deliverytime

€32,99
€32,99
op voorraad
Smokey Goodness is door de vakjury uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016! Het boek won ook in de categorie beste vormgeving en fotografie (Erik Rikkelman en Remko Kraaijeveld).
De jury over Smokey Goodness: 'Het BBQ thema is in dit boek van voor tot Lees meer
Smokey Goodness
Smokey Goodness is door de vakjury uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016! Het boek won ook in de categorie beste vormgeving en fotografie (Erik Rikkelman en Remko Kraaijeveld).
De jury over Smokey Goodness: 'Het BBQ thema is in dit boek van voor tot

Deliverytime

€32,99
€16,99
op voorraad
Dit luxe barbecueboek bestaat uit drie delen: vuur, grill en rook. Alle recepten in 'vuur' zijn gericht op de subtiele rokerige zweem die je kunt creeren door houtskool te gebruiken. Lees meer
BBQ grill & smoke boek
Dit luxe barbecueboek bestaat uit drie delen: vuur, grill en rook. Alle recepten in 'vuur' zijn gericht op de subtiele rokerige zweem die je kunt creeren door houtskool te gebruiken.

Deliverytime

€16,99
Artikelcode CB-NO1-EN-DE
€59,00
op voorraad
Geïnspireerd door het iconische OFYR kookconcept, staat dit kookboek vol met heerlijke en toegankelijke recepten die zijn samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Stercks. Ieder van de maar liefst 72 recepten in dit kookboek bestaat uit simpele, smaak Lees meer
OFYR Kookboek - Duits/Engels
Geïnspireerd door het iconische OFYR kookconcept, staat dit kookboek vol met heerlijke en toegankelijke recepten die zijn samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Stercks. Ieder van de maar liefst 72 recepten in dit kookboek bestaat uit simpele, smaak

Deliverytime

€59,00
Artikelcode VOK-BOEK-PPH
€34,95
niet op voorraad
In Puur Pizza laat Adrien Billiet je al de geheimen van jouw perfecte pizza ontdekken: van de juiste bloem tot de perfecte baktemperatuur en de winnende combinaties van ingre­diënten. Een reeks aan authentieke basistechnieken, handige tips en recepten ui Lees meer
PUUR PIZZA
In Puur Pizza laat Adrien Billiet je al de geheimen van jouw perfecte pizza ontdekken: van de juiste bloem tot de perfecte baktemperatuur en de winnende combinaties van ingre­diënten. Een reeks aan authentieke basistechnieken, handige tips en recepten ui

Deliverytime

€34,95
€27,50
niet op voorraad
65 recepten voor bbq-helden en antihelden
BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke persoonlijkheid. Ik ben geen pitmaster of BBQ-expert, er zijn profe Lees meer
BBQ'en Met Nick
65 recepten voor bbq-helden en antihelden
BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke persoonlijkheid. Ik ben geen pitmaster of BBQ-expert, er zijn profe

Deliverytime

€27,50
€33,99
op voorraad
Grillen is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een grillen stond voor spareribs en worst , bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In Grillbijbel la Lees meer
GrillBijbel
Grillen is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een grillen stond voor spareribs en worst , bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In Grillbijbel la

Deliverytime

€33,99
€29,95
op voorraad
Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de bas Lees meer
Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek
Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de bas

Deliverytime

€29,95
Artikelcode 97894635457567
€16,99
niet op voorraad
In het eerste deel van het boek worden de basisprincipes van het BBQ’en en roken behandeld. Gevolgd door recepten die kenmerkend zijn voor BBQ’en op zijn Amerikaans. Vooral typische BBQ-recepten, maar ook een aantal nadere klassiekers zoals stoofschotels, Lees meer
BBQ- The American Way.
In het eerste deel van het boek worden de basisprincipes van het BBQ’en en roken behandeld. Gevolgd door recepten die kenmerkend zijn voor BBQ’en op zijn Amerikaans. Vooral typische BBQ-recepten, maar ook een aantal nadere klassiekers zoals stoofschotels,

Deliverytime

€16,99
Artikelcode 9789463543804
€16,99
op voorraad
50 heerlijke barbecue recepten met groenten en fruit! -dus zonder vlees of vis- Bijvoorbeeld flammkuchen met daslookpesto, gegrilde wijngaardperziken met geitenkaasvulling, linzenburgers en bruschetta met knolselderij! Inclusief seizoenskalender voor groe Lees meer
Ja, Ik gril! Vegetarisch.
50 heerlijke barbecue recepten met groenten en fruit! -dus zonder vlees of vis- Bijvoorbeeld flammkuchen met daslookpesto, gegrilde wijngaardperziken met geitenkaasvulling, linzenburgers en bruschetta met knolselderij! Inclusief seizoenskalender voor groe

Deliverytime

€16,99
€33,99
op voorraad
Voor de echte pizzafans!

In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizz Lees meer
Pizzabijbel boek
Voor de echte pizzafans!

In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizz

Deliverytime

€33,99
€33,99
op voorraad
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenv Lees meer
Vleesbijbel boek
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenv

Deliverytime

€33,99
€32,50
op voorraad
Dit nieuwste kookboek van Black Smoke , het vurige broertje van Smokey Goodness belooft met Fire, Ice & BBQ-attitude weer volop feest!
Niet alleen vind je de allernieuwste, stoerste gerechten van dit geweldige BBQ restaurant in Rotterdam en Antwerpen om Lees meer
Black Smoke 2 FIRE, ICE & BBQ-Attitude boek
Dit nieuwste kookboek van Black Smoke , het vurige broertje van Smokey Goodness belooft met Fire, Ice & BBQ-attitude weer volop feest!
Niet alleen vind je de allernieuwste, stoerste gerechten van dit geweldige BBQ restaurant in Rotterdam en Antwerpen om

Deliverytime

€32,50
€16,95
niet op voorraad
Iedereen die houdt van hete kolen en een open vuur, kan niet zonder een Dutch Oven! Dit gietijzeren apparaat is de absolute droom van iedere buitenkok. Lees meer
Kookboek Dutch Oven
Iedereen die houdt van hete kolen en een open vuur, kan niet zonder een Dutch Oven! Dit gietijzeren apparaat is de absolute droom van iedere buitenkok.

Deliverytime

€16,95