Gegrilde groene asperges met citroen en Parmezaan, het ultieme lente-groente gerecht van de BBQ!
Ingrediënten voor 4 personen
| 500 | gram | Verse groene asperge, onderkant getrimd |
| 2 | eetl. | Olijfolie |
| 1 | eetl. | AP rub van Killerhog |
| 1 | stuks | Citroen, sap |
| 50 | gram | Geschaafde Parmezaanse kaas |
Bereidingswijze
- Verwarm de barbecue voor op middelhoog vuur voor direct gebruik.
- Besprenkel de asperges met olijfolie en bestrooi ze met de AP-rub.
- Grill de asperges 4-5 minuten, draai ze regelmatig om tot ze gaar en licht gekarameliseerd zijn.
- Leg de asperges op een schotel, besprenkel met citroensap en bestrooi met de geschaafde Parmezaanse kaas.
- Serveer warm als een heerlijk bijgerecht.
Tips
- Lekker bij lamskoteletten van de BBQ
- Ook lekker bij een lichte pasta of een lekkere steak
- Top ze af met goeie Hollandaisesaus
Smakelijk Rick
!! Post jouw BBQ foto, tag @bbqshoplimburg of gebruik #bbqshoplimburg !!
















BBQ & MEER
Pizza & meer
BUITENKEUKENS & BUITEN LEVEN
Accessoires
Workshops & Activiteiten
Deals & Cadeauinspiratie
Plan een afspraak










